DEPREM TATBİKATI

20.10.2023 68

Dünyada ve Ülkemizde “Doğal Afetler” teması doğrultusunda yaşanan ve olma ihtimali olan doğal afetler ve bu afetlerden korunma yolları bilinci oluşturmak amacıyla öğrencilerimizin yaş gruplarına uygun gerekli bilgiler Okul Öncesi Eğitim Kurumumuzda verildi. Okulda, evde, yaşam alanlarında deprem-yangın vb. afetler olmadan önce alanlarımızı daha güvenli hale getirmek için neler yapılabilir? Doğal afetlerin yaşanması durumunda neler yapmalıyız? sorularına cevaplar arayan öğrenciler daha sonra Sivil Savunma İkaz-Alarm-Tahliye tatbikatı hakkında ve tahliye sırasında yapılacaklarla ilgili tatbikat gerçekleştirdiler. Okulumuzun Sivil Savunma ekibi tarafından gerçekleştirirken tatbikatta tüm okul tahliye edilerek tatbikat başarıyla gerçekleştirildi.